EHBO (U21-1)  

Als beroepschauffeur kun je regelmatig geconfronteerd worden met ongevallen in het verkeer. Weet jij als beroepschauffeur wat je moet doen? Heb jij een verbandtrommel in de vrachtauto liggen? Wat moet je doen en kun je wel wat doen? Veiligheid en bescherming, hoe zit dat nu en wat maakt hulpverlening specifiek voor de beroepschauffeur. Wanneer je met een ongeval geconfronteerd wordt, is het fijn als je weet hoe je een slachtoffer benadert, zo goed mogelijk kunt helpen in afwachting van de professionele hulpverlening en met inachtneming van je eigen veiligheid.

Doel van deze training is de cursist vaardigheden eigen te laten maken die zorgen dat hij of zij snel en effectief binnen de eerste minuten na een ongeval op kan treden. Dit tot aan het moment waarop de hulpverlening wordt overgenomen door de gewaarschuwde externe professionele hulpverleningsinstanties.

EHBO (BLS) cursus (inclusief AED) volgens het MFA ® Europe trainingsprincipe.

Inhoud van de training Basis Eerste Hulpverlener Volwassenen

  • Levensreddende handelingen en eenvoudige verbandleer (kernvaardigheden EHBO/spoedeisende EHBO) in combinatie met de reanimatie en AED.

Extra bonus is dat je daadwerkelijk ook een Europees erkend EHBO-diploma behaalt.

Branche gekwalificeerd en voldaan aan wettelijk voorgeschreven vereisten.

 *Informeer naar ‘last minute’ kortingen en gereduceerde prijzen voor incompany trainingen.