• darkblurbg

Heb je een aanvullende ziektekostenverzekering? Dan is het mogelijk dat je de opleiding vergoed kunt krijgen.

Nationale en Europese erkenning

Derhalve voldoet het MFFA® Europe materiaal en de diverse specifieke cursus eindtermen aan: het Arbowet besluit; de WHVBZ; de regeling Kinder EHBO voor Gastouders en andere, in Nationaal en/of  Europees verband wettelijk voorgeschreven, vereisten.

Vanzelfsprekend is het les- en leermiddelen materiaal vormgegeven op basis van de internationale afspraken en richtlijnen op het gebied van reanimatie, patiëntenzorg en slachtofferhulp.

Zodoende is er ook een grote lijst van erkenning door zowel landelijke (sport)bonden, onderwijsinstellingen en vak- en brancheorganisaties.

Voor verdere informatie verwijs ik graag verder naar de website van MFFA®Europe.

 

MFFA modules

MFFA is opgebouwd uit modules. Een module kan te allen tijde worden aangevuld met een vervolgcursus. Wanneer de module Basic Life Support (BLS) of Eerstehulpverlener (EHV) is behaald, kan deze uitgebreid worden met vervolgmodules als kinder-EHBO, AED of bijvoorbeeld Eerste Hulpverlener Allround (EHV-A).

Voor deze vervolgcursussen is geen extra studiemateriaal nodig. Alle kennis en theorie zijn terug te vinden in de basismap van waaruit de lessen worden opgebouwd. Zelfstudie is dus altijd mogelijk en daardoor kan de vervolgcursus zo compact mogelijk worden aangeboden.

 

Retraining/herhalingscursus

Het is belangrijk om je vaardigheden op peil te houden. Om de geldigheid van het MFFA-certificaat te blijven houden, moet je dit jaarlijks updaten. Daarvoor bieden wij herhalingscursussen ofwel retrainingen aan.

 

Een greep uit de cursusagenda:

*BLS cursus (inclusief AED), tijdsduur 4 tot 6 contacturen

Basis Eerste Hulpverlener Volwassenen. Betreft Levensreddende handelingen en eenvoudige verbandleer (kernvaardigheden EHBO/spoedeisende EHBO) in combinatie met de reanimatie.

*EHV-Allround cursus (inclusief AED), tijdsduur 16 contacturen (4 uur zelfstudie/comptentieopdracht)

Inhoud o.a. reanimatie voor volwassenen, kinderen en eventueel een uitbreiding naar zuigelingen. Deze EHBO-cursus bestaat uit Basis Eerste Hulpverlening (EHV), inclusief de module verbandleer en kleine ongevallen. Daarnaast leer je het uitoefenen van levensreddende handelingen (BLS) zoals reanimeren en het gebruik van een AED. Alles geheel conform de eisen van lokale wetgevingen, ARBO en BHV.

Na de cursus ontvang je een Certificaat en bijbehorend pasje. De certificering wordt door NIKTA uitgevoerd. Het pasje is 12 maanden geldig. Hierna dien je weer een herhalingscursus te volgen

*Herhalingsdag/retraining EHBO allround, tijdsduur 6 tot 8 uur

Reanimatie, gebruik van AED, letsel beoordeling en ziektebeelden etc. opgefrist.

*Herhalingsdag/retraining BLS, tijdsduur 2 tot 3 uur

Reanimatie, incl. gebruik van AED

Vanzelfsprekend krijg je na het succesvol doorlopen van de retrainingen een nieuw MFFA® Europe certificaat en MFFA Europe pasje.

Volledig overzicht

Maatwerk

Zijn er binnen jouw bedrijf of vereniging meerdere personen die een cursus willen volgen? Dan is een gezamenlijke training de ideale optie. Alle modules die aangeboden worden kunnen ook incompany verzorgd worden. Hierbij leggen we het accent op de door jou aangegeven onderwerpen en passen we de gebruikte oefeningen en voorbeelden aan op de praktijk.

* Kosten p.p. vanaf € 85,00 tot € 130,00 - € 260 (allround) inclusief leermiddelen, MFFA-registratie

  • Koffie en/of lunchkosten.
  • Na de cursus ontvang je een MFFA-certificaat en bijbehorend pasje. De certificering wordt door NIKTA uitgevoerd.
  • Het pasje is 12 maanden geldig. Hierna dien je weer een herhalingscursus te volgen.
  • Prijs is exclusief BTW.

 *Informeer naar ‘last minute’ kortingen en gereduceerde prijzen voor incompany trainingen.

Inschrijven MFFA® Europe