De Cursus:
Deze reguliere chauffeurs dag heeft als thema boordcomputers, camera’s en zichtoplossing. Ook onderwerpen op het gebied van veiligheid, gezondheid en leefstijl passeren de revue. 

Onderwerpen:

  • Camerasysteem en interface met boordcomputer
  • Zichtoplossingen en gedragsregels als hulpmiddel voor de chauffeur.
  • Leefstijl en fysieke belastbaarheid in het dagelijkse werk, wat levert het je op?

In samenwerking met “Petra Ruijgrok trainingen” gaat Rudozi tijdens chauffeurs dagen het onderdeel “camera’s en zichtoplossingen” verzorgen.

Technische hulpmiddelen om overzicht te houden maken steeds vaker deel uit van de kijkroutine die de chauffeur moet aanhouden om zijn werk veilig en efficiënt te kunnen uitoefenen. Tijdens de training behandelen het hoe- en waarom, waar en wanneer van deze toevoegingen. Het gaat hierbij niet alleen om techniek, maar ook om de positionering zodat u alles kunt blijven overzien vanuit een goede zithouding.


Voor wie:
De cursus is geschikt voor personeel, werkzaam als vrachtwagenchauffeur. Ook voor de bijrijders, planners en overige medewerkers die betrokken zijn bij het vervoer is deze cursus zeer geschikt. 

Inhoud:
'De chauffeur staat centraal'
Zowel bij het onderwerp camera’s en zichtoplossingen als leefstijl en fysieke belasting is het uitgangspunt ‘de chauffeur en zijn beleving’.
Natuurlijk is het mogelijk bij een incompanytraining om dit nog specifieker toe te passen gericht op uw personeel en wagenpark.


Waarde nascholing:
Effectief 7 uur voor de nascholing code 95.

Bij voldoende aanmeldingen of specifieke wensen van opdrachtgever kan de gehele cursus incompany verzorgd worden.